Logo Logo

Добредојдовте на страницата на Единство

АД Единство е позната фирма на домашниот и странскиот пазар за производство на наменски програм како униформи за полиција, војска, програм за железници, пошти, банки како и школски програм. Се произведуваат машки и женски панталони и сако, а како специјалност е изработка на производи од Горeтекс технологија.

9001:2008
Goreteks

Горетекс
BSI

Во фирмата е воведен системот за квалитет 9001:2008 стандардот и истиот успешно се спроведува.
Специјалност е изработка на производи од Горeтекс технологија.


Јазик / Language
Известувања

Известувањата за собранието на акционери може да ги погледнете овде...

Контакт информации

КОНФЕКЦИЈА И ТРИКОТАЖА
А.Д. ЕДИНСТВО СТРУМИЦА


Гоце Делчев бр. 62

Email: contact@edinstvosr.com

Facebook

Тел: (034) 321-402
Тел: (034) 321-517
Факс: (034) 344-712


Погледајте го Единство на поголема мапа